Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

MasterCard SecureCode spada med najsodobnejše varnostne mehanizme pri spletnem plačevanju s plačilnimi karticami, saj povečuje varnost pri spletnih nakupih in zmanjšuje možnost zlorab.

Pri spletnem nakupu z uporabo storitve MasterCard SecureCode se imetnik kartice ne predstavlja s številko kartice, temveč z enkratnim varnim geslom, ki se generira z uporabo generatorja enkratnega gesla za varne spletne nakupe in plačilne kartice. Generator je na voljo v vseh poslovalnicah/poslovnih enotah BKS Bank AG, Bančne podružnice.

Uporaba storitve, ki zagotavlja večjo varnost pri spletnih nakupih, je mogoča na vseh spletnih mestih, ki so označena z logotipom MasterCard SecureCode.

Plačilne kartice Activa Maestro in Activa MasterCard so že samodejno registrirane v program MasterCard SecureCode in imetnikom omogočajo takojšnje varno spletno nakupovanje na spletnih prodajnih mestih, ki podpirajo varne spletne nakupe s plačilnimi karticami Maestro in MasterCard.

Imetniki plačilnih kartic Activa Maestro in Activa MasterCard, ki želite opravljati varne nakupe z uporabo storitve MasterCard SecureCode si lahko predstavitev delovanja in uporabo sistema ogledate na spletni povezavi MasterCard SecureCode.

V spletnih trgovinah, ki so podprte z navedenim varnostnim mehanizmom in so označene z logotipom MasterCard SecureCode, je treba za izvedbo plačila poleg številke kartice vnesti še 8-mestno številko (enkratno varno geslo), ki se generira z generatorjem enkratnega varnega gesla za varne spletne nakupe. Na spletnih prodajnih mestih, ki podpirajo storitev MasterCard SecureCode, nakupi s plačilnimi karticami brez generatorja enkratnega gesla niso več mogoči.

  • Opravite spletni nakup na spletnem prodajnem mestu, ki je označeno z logotipom MasterCard SecureCode, izberite plačilo s plačilno kartico in vnesite zahtevane podatke o kartici. Podatki, ki jih vnesete na tej strani, spletnemu trgovcu niso vidni.
  • Po potrditvi vpisanih podatkov se samodejno prikaže novo okno, ki zahteva potrditev vaše identitete z vnosom enkratnega varnega gesla. Geslo generirate po tem, ko ste v generator enkratnega gesla za varne spletne nakupe vstavili svojo plačilno kartico.
  • Vnesite enkratno varno geslo, nato bo v nekaj sekundah vaša identiteta potrjena in spletni nakup opravljen. Komuniciranje poteka izključno med vami in banko. Informacije v nobenem primeru ne bodo predane trgovcu.
  • Če je vpisano geslo pravilno, bo transakcija potrjena in plačilo bo izvedeno.
Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

Varnostni SMS

Vklopite storitev Varnostni SMS in si zagotovite nadzor nad vsako svojo transakcijo na svoji plačilni kartici.

Poslovna kreditna Mastercard

Poslovna kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje, ki v podjetjih nadomešča poslovanje z gotovino in naročilnicami.

Kratkoročno financiranje

Ugodna ponudba financiranja za premostitev kratkoročnih likvidnostnih težav.