Spletno poslovanje

S spletnim poslovanjem bančne storitve opravljate preprosto, ugodno in kjer koli 24 ur na dan in vse dni v letu.

BizzNet Businessman window

BizzNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev iz vaše pisarne, poenostavi in poceni poslovanje z banko. Poslovne finance lahko urejate hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo elektronske, spletne ali mobilne banke.

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih računov lahko dostopate povsod, kjer je mogoč dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

E-račun

Poslujte enostavno in okolju prijazno. Namesto papirnatega računa prejemajte ali izdajajte svoje račune v elektronski obliki.

Podpora

Odprto bančništvo – API PSD2

Direktiva o plačilnih storitvah – PSD2 je direktiva o plačilih EU, katere cilj je zagotoviti večjo prožnost in varnost strankam pri izvrševanju plačil v EU.

Podpora

Varno spletno poslovanje

Osnovni napotki za varno uporabo spletnega bančništva.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami

Pri kartičnih plačilnih transakcijah z vsemi plačilnimi karticami fizičnih in pravnih oseb je uvedena t. i. močno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo močne avtentikacije imetnikom kartic omogočamo z uporabo storitev Rekono. Naložite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in plačujte varno.