Spletno poslovanje

​​​S spletnim poslovanjem svoje bančne transakcije opravljate preprosto, ugodno in kjer koli 24 ur na dan in vse dni v letu.

Internet Banking

MyNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, poenostavi in poceni vaše poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

mBanka

mBanka

Uporabniki spletne banke MyNet imate banko vedno pri roki. Varno in enostavno lahko poslujete tudi prek mobilne aplikacije mBanka.

MyBroker

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih računov lahko dostopate povsod, kjer je mogoč dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

E-račun

Poslujte enostavno in okolju prijazno. Namesto papirnatega računa prejemajte svoje račune v elektronski obliki.

Flik Pay

Čisti računi v nekaj sekundah. Flik Pay je sodoben način plačil in nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Z mobilno aplikacijo Flik Pay sedaj lahko plačujete tudi na prodajnih mestih po Sloveniji!

Podpora

Odprto bančništvo – API PSD2

Direktiva o plačilnih storitvah – PSD2 je direktiva o plačilih EU, katere cilj je zagotoviti večjo prožnost in varnost strankam pri izvrševanju plačil v EU.

Podpora

Varno spletno poslovanje

Osnovni napotki za varno uporabo spletnega bančništva.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami

Pri kartičnih plačilnih transakcijah z vsemi plačilnimi karticami fizičnih in pravnih oseb je uvedena t. i. močno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo močne avtentikacije imetnikom kartic omogočamo z uporabo storitev Rekono. Naložite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in plačujte varno.

Podpora

Vaše pravice pri plačevanju v Evropi

Pravice predstavljene v priloženi zloženki so posledica revidirane direktive EU o plačilnih storitvah (PSD2), direktive o plačilnih računih in druge zakonodaje EU, katerih cilj je zagotoviti varnejša in enostavnejša plačila.

Podpora

Informacije za stranke

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja o spletnem poslovanju.