Fiduciarni račun

  • Poslovanje v domači valuti in tujih valutah
  • Uporaba spletne banke BizzNet
  • Za ločeno poslovanje odvetnikov in odvetniških družb
  • Za ločeno poslovanje upraviteljev osebnih stečajev ali stečajev zapuščine
Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

Poseben transakcijski račun, na katerem odvetnik ali odvetniška družba ločeno od poslovnega računa zbira sredstva svojih strank.

Račun je namenjen vplačilom na podlagi unovčenja in upravljanja stečajne mase. Upravitelj odpre račun v svojem imenu in za račun potrošnika in podjetnika oz. zasebnika, zoper katerega je bil uveden postopek osebnega stečaja, oz. za zapuščino, nad katero je bil uveden stečajni postopek zapuščine.

Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

Poslovna kreditna Activa MasterCard

Poslovna kreditna kartica Activa MasterCard ni več v redni ponudbi banke. Obstoječa kartica velja samo do poteka njene veljavnosti, najpozneje pa do 28. februarja 2021, kar velja za vse poslovne kartice Activa MasterCard, ki jim veljavnost poteče po tem datumu. Staro poslovno kreditno kartico Aktiva MasterCard, bo nadomestila nova brezstična kreditna poslovna kartica MasterCard.

Borzno posredovanje

Uresničite svoja pričakovanja in stopite korak naprej.

BizzNet Businessman window

BizzNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev iz vaše pisarne, poenostavi in poceni poslovanje z banko. Poslovne finance lahko urejate hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo elektronske, spletne ali mobilne banke.