Digitalno poslovanje

Z digitalnim poslovanjem svoje ban─Źne transakcije opravljate preprosto, ugodno in kjer koli 24 ur na dan in vse dni v letu.

Internet Banking

MyNet

Najsodobnej┼íi na─Źin opravljanja ban─Źnih storitev od doma, poenostavi in poceni va┼íe poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

mBanka

mBanka

Uporabniki spletne banke MyNet imate banko vedno pri roki. Varno in enostavno lahko poslujete tudi prek mobilne aplikacije mBanka.

MyBroker

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih ra─Źunov lahko dostopate povsod, kjer je mogo─Ź dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

E-ra─Źun

Poslujte enostavno in okolju prijazno. Namesto papirnatega ra─Źuna prejemajte svoje ra─Źune v elektronski obliki.

Flik Pay

─îisti ra─Źuni v nekaj sekundah. Flik Pay je sodoben na─Źin pla─Źil in nakazil med uporabniki razli─Źnih bank v Sloveniji. Z mobilno aplikacijo Flik Pay sedaj lahko pla─Źujete tudi na prodajnih mestih po Sloveniji!

Podpora

Odprto ban─Źni┼ítvo ÔÇô API PSD2

Direktiva o pla─Źilnih storitvah ÔÇô PSD2 je direktiva o pla─Źilih EU, katere cilj je zagotoviti ve─Źjo pro┼żnost in varnost strankam pri izvr┼íevanju pla─Źil v EU.

Podpora

Varno spletno poslovanje

Osnovni napotki za varno uporabo spletnega ban─Źni┼ítva.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s pla─Źilnimi karticami

Pri karti─Źnih pla─Źilnih transakcijah z vsemi pla─Źilnimi karticami fizi─Źnih in pravnih oseb je uvedena t. i. mo─Źno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo mo─Źne avtentikacije imetnikom kartic omogo─Źamo z uporabo storitev Rekono. Nalo┼żite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in pla─Źujte varno.

Podpora

Va┼íe pravice pri pla─Źevanju v Evropi

Pravice predstavljene v prilo┼żeni zlo┼żenki so posledica revidirane direktive EU o pla─Źilnih storitvah (PSD2), direktive o pla─Źilnih ra─Źunih in druge zakonodaje EU, katerih cilj je zagotoviti varnej┼ía in enostavnej┼ía pla─Źila.

Podpora

Informacije za stranke

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja o spletnem poslovanju.