MyNet

 • Na voljo 24 ur na dan in vse dni v letu
 • Varen dostop
 • Preprosta uporaba
 • Prihrani čas in zniža stroške poslovanja
 • Dostop prek svetovnega spleta
Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

eb@bksbank.si

Spletno bančništvo MyNet je najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, ki zagotavlja preprostejše in cenejše poslovanje z banko.

Prednosti in udobje

24 ur na dan in vse dni v letu vam je na voljo celovit pregled vaših osebnih financ. Do svojih računov lahko dostopate povsod, kjer je mogoč dostop do svetovnega spleta. Tako niste več odvisni od odprtja bančnih okenc.

Varnost dostopa

Verodostojnost in varno povezavo do spletne strani MyNet zagotavlja certifikat SSL, ki ga je za BKS Bank AG, Bančno podružnico, izdala certifikatna agencija VeriSign. Varen dostop do aplikacije MyNet vam omogočata vaše uporabniško ime in geslo.

Prihranek časa in denarja

Prek aplikacije MyNet lahko najceneje opravljate negotovinske transakcije in naročate storitve na svojem računu. Tako prihranite čas in znižate stroške poslovanja.

Druge možnosti

Izvajanje plačilnih transakcij, vpogled v stanje, promet in čakalno vrsto, vpogled v minulo poslovanje, naročanje storitev, pošiljanje in sprejemanje sporočil ter individualne nastavitve prikazov (vrstni red, poimenovanje storitev), možnost vnosa nalogov s prihodnjim datumom, možnost izvoza podatkov v Excelovo ali tekstovno datoteko, tiskanje dokumentov, prijazen uporabniški vmesnik (za vsako posamezno stran je na voljo tudi pomoč).

Poslovanje z vrednostnimi papirji

Osnovni in podrobni pregled denarnega stanja in stanja vrednostnih papirjev, oddaja naročil za vrednostne papirje in denarne transakcije v realnem času, pregled oddanih naročil in transakcij, pregled dnevnih tečajev na domačem in tujih trgih, pregled pomembnejših finančnih novic v realnem času, prejemanje obvestil in elektronske pošte, možnost oblikovanja individualne nastavitve prikazov (vrstni red), možnost izvoza podatkov v Excelovo ali tekstovno datoteko, tiskanje dokumentov.

Za prijavo v MyNet kliknite na gumb »Login«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu zaslona in izberite možnost MYNET, ter zatem »Login«. Po kliku se vam odpre vstopno okno v spletno banko MyNet.

Vstop v MyNet

V polje Uporabniško ime vpišite svoje uporabniško ime, ki ste ga prejeli ločeno od generatorja enkratnih gesel. V polje Geslo vpišite geslo, ki ste ga generirali v rubriki Moja prva prijava.

Podrobnejša navodila za prijavo v MyNet so vam na voljo v Navodilih za prvo prijavo v spletno banko MyNet.

Pomembno

Pri vnosu in uporabi gesla morate biti pozorni na uporabo velikih in malih črk.

Kako ravnati ob zaklenitvi gesla

Po trikratnem vnosu neustreznega gesla prijava v MyNet ni več mogoča. Za vnovično možnost morate banki predati obrazec Zahtevek za ponastavitev gesla (obrazec dobite pri svojem svetovalcu).

V BKS Bank AG, Bančni podružnici, se zavedamo tveganj, ki jih prinaša spletno poslovanje, zato v nadaljevanju navajamo pravila in smernice za varno poslovanje v spletni banki.

Navodila in smernice za varno poslovanje v spletni banki
 • Poskrbite, da imate na računalnikih nameščene zadnje varnostne popravke, požarno pregrado in ustrezne protivirusne programe ter da jih redno uporabljate.
 • Uporabljajte ustrezen brskalnik in ga redno posodabljajte.
 • Na računalnike ne nameščajte programske opreme iz nezanesljivih virov.
 • Vzdržujte računalniško opremo.
 • Preverjajte, ali se podatki prenašajo po varni povezavi.
 • Priporočamo, da spletne banke ne uporabljate na javnih računalnikih, ki jih uporablja več oseb, prav tako odsvetujemo uporabo računalnikov, ki se uporabljajo za igranje iger, in uporabo omrežij za distribucijo avtorsko zaščitenih vsebin (t. i. omrežja P2P). Za poslovanje v spletni banki uporabljajte drug brskalnik kot za opravljanje preostalih spletnih dejavnosti.
 • Redno spremljajte transakcije in stanje na svojih računih.
 • Skrbno ravnajte z občutljivimi podatki ter mediji za shranjevanje in dostop.
 • Izberite gesla, ki jih je težko uganiti, redno jih menjajte in jih ne zaupajte nikomur.
 • Preverite vsakogar, ki se vam predstavi kot oseba za pomoč strankam, še zlasti pa bodite previdni, če neznana oseba od vas zahteva, da ji omogočite oddaljen dostop do svojega računalnika.
 • Nikoli ne pošiljajte svojih podatkov (uporabniškega imena, vstopnega gesla za spletno banko) v elektronskih sporočilih, saj BKS Bank AG, Bančna podružnica, od svojih komitentov v nobenem primeru ne zahteva pošiljanja podatkov o uporabniških imenih in geslih, bančnih računih, številkah bančnih kartic in PIN ter drugih osebnih podatkov po elektronski pošti.
 • Pred prijavo v spletno banko zaprite vsa okna trenutno odprtega brskalnika in na novo odprite ustrezen brskalnik, v katerem želite opravljati bančne storitve. Ko končate, se iz sistema spletne banke vedno odjavite in zaprite vsa okna brskalnika.

Poslujte enostavno in okolju prijazno. Namesto papirnatega računa prejemajte svoje račune v elektronski obliki.

Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

eb@bksbank.si

Plačilne transakcije

Omogočamo vam hitro in preprosto izvajanje domačih, čezmejnih in drugih plačilnih transakcij.

mBanka

mBanka

Uporabniki spletne banke MyNet imate banko vedno pri roki. Varno in enostavno lahko poslujete tudi prek mobilne aplikacije mBanka.

BKS Varčevanje za jutri

Z majhnimi koraki v varno prihodnost.