Plačilne kartice

Po svetu brez gotovine s plačilnimi karticami BKS Bank.

Debetna Mastercard

Nova debetna brezstična kartica Mastercard predstavlja popolno evolucijo. Z njo lahko plačujete v tujini ali doma, na POS-terminalih in tudi prek spleta.

Kreditna Mastercard

Kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje.

Varnostni SMS

Vklopite storitev Varnostni SMS in si zagotovite nadzor nad vsako svojo transakcijo na svoji plačilni kartici.

Zavarovanje plačilnih kartic

Se bojite zlorabe svojih plačilnih kartic? Zavarjujte jih!

Ugodnosti s kartico Mastercard

Privoščite si več! Plačujte s svojo Mastercard in izkoristite vse ugodnosti, ki jih prinaša vaša kartica.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami

Pri kartičnih plačilnih transakcijah z vsemi plačilnimi karticami fizičnih in pravnih oseb je uvedena t. i. močno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo močne avtentikacije imetnikom kartic omogočamo z uporabo storitev Rekono. Naložite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in plačujte varno.

Podpora

Napotki za varno uporabo plačilnih kartic

Kartico moramo obravnavati enako kot denar! Z njo moramo ravnati tako kot z drugimi vrednimi stvarmi. Tukaj si oglejte priporočila za varno uporabo svojih plačilnih kartic.

Podpora

SISBON

Elektronski informacijski sistem, ki je bil vzpostavljen z namenom upravljanja s kreditnim tveganjem bank, hranilnic in drugih dajalcev kreditov za zagotavljanje odgovornega kreditiranja in preprečevanja prezadolženosti posameznikov.

Podpora

Menjalni tečaji pri plačilih s karticami Mastercard

Tukaj najdete informacije o menjalnih tečajih za transakcije opravljene s plačilnimi karticami Mastercard v tujih valutah.