Digitalno poslovanje

Z digitalnim poslovanjem ban─Źne storitve opravljate preprosto, ugodno in kjer koli 24 ur na dan in vse dni v letu.

BizzNet Businessman window

BizzNet

Najsodobnej┼íi na─Źin opravljanja ban─Źnih storitev iz va┼íe pisarne, poenostavi in poceni poslovanje z banko. Poslovne finance lahko urejate hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo elektronske, spletne ali mobilne banke.

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih ra─Źunov lahko dostopate povsod, kjer je mogo─Ź dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

E-ra─Źun

Poslujte enostavno in okolju prijazno. Namesto papirnatega ra─Źuna prejemajte ali izdajajte svoje ra─Źune v elektronski obliki.

Podpora

Odprto ban─Źni┼ítvo ÔÇô API PSD2

Direktiva o pla─Źilnih storitvah ÔÇô PSD2 je direktiva o pla─Źilih EU, katere cilj je zagotoviti ve─Źjo pro┼żnost in varnost strankam pri izvr┼íevanju pla─Źil v EU.

Podpora

Varno spletno poslovanje

Osnovni napotki za varno uporabo spletnega ban─Źni┼ítva.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s pla─Źilnimi karticami

Pri karti─Źnih pla─Źilnih transakcijah z vsemi pla─Źilnimi karticami fizi─Źnih in pravnih oseb je uvedena t. i. mo─Źno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo mo─Źne avtentikacije imetnikom kartic omogo─Źamo z uporabo storitev Rekono. Nalo┼żite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in pla─Źujte varno.