Plačilne kartice

Po svetu brez gotovine s plačilnimi karticami BKS Bank.

Poslovna debetna Mastercard

Nova poslovna brezstična debetna kartica Mastercard predstavlja popolno evolucijo poslovne kartice. Z njo lahko plačujete v tujini ali doma, na POS-terminalih in tudi prek spleta.

Poslovna kreditna Mastercard

Poslovna kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje, ki v podjetjih nadomešča poslovanje z gotovino in naročilnicami.

Varnostni SMS

Vklopite storitev Varnostni SMS in si zagotovite nadzor nad vsako svojo transakcijo na svoji plačilni kartici.

Ugodnosti s kartico Mastercard

Privoščite si več! Plačujte s svojo Mastercard in izkoristite vse ugodnosti, ki jih prinaša vaša kartica.

Podpora

Menjalni tečaji pri plačilih s karticami Mastercard

Tukaj najdete informacije o menjalnih tečajih za transakcije opravljene s plačilnimi karticami Mastercard v tujih valutah.

Podpora

Varno potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami

Pri kartičnih plačilnih transakcijah z vsemi plačilnimi karticami fizičnih in pravnih oseb je uvedena t. i. močno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo močne avtentikacije imetnikom kartic omogočamo z uporabo storitev Rekono. Naložite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in plačujte varno.

Podpora

Napotki za varno uporabo plačilnih kartic

Kartico moramo obravnavati enako kot denar! Z njo moramo ravnati tako kot z drugimi vrednimi stvarmi. Tukaj si oglejte priporočila za varno uporabo svojih plačilnih kartic.

Podpora

SISBIZ

Elektronski informacijski sistem izmenjave podatkov in informacij o zadolženosti poslovnih subjektov, ki članom sistema omogoča dostop do individualiziranih podatkov o zadolženosti posameznega poslovnega subjekta, za namene, ki jih določa prvi odstavek 21. člena ZCKR.