Zaradi povečanega obsega poslovanja v svoje vrste vabimo ambiciozne posameznike, ki bodo skupaj z nami gradili in soustvarjali našo uspešno zgodbo.

Job Benefits

Image_Hut.PNG.png

BKS Akademija​

Strokovno izpopolnjevanje in razvoj kariere, karierni program za ženske program za razvoj talentov, mednarodni program pripravništva.

Usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja.

Fleksibilni delovni čas, otroški časovni bonus, anonimno psihološko svetovanje, izobraževanja za starše in partnerje.

Certifikati

Certifikati

Družini prijazno podjetje.

Ugodnosti za zaposlene

Aktivnosti za promocijo zdravja, sofinanciranje jezikovnih tečajev športne dejavnosti.

Raznolikost 

Raznolikost 

Sodelavci 15 različnih narodnosti.

Podjetje

Podjetje

100 let stabilnosti in neodvisnosti, urejene razmere v stabilnem delovnem okolju dinamično delovno okolje v mednarodni banki; možnost mednarodne kariere.

Vaše glavne delovne naloge in odgovornosti bodo:

Potrebna znanja, izkušnje in sposobnosti:

Vaše vloge bomo obravnavali zaupno! Veselimo se vaših prijav.

V BKS Bank ponujamo enake možnosti za vse zaposlene in kandidate za zaposlitev ne glede na starost, spol, etnično pripadnost, versko pripadnost, spolno usmerjenost ali telesno stanje. Zainteresiranim – tudi tistim, ki se odločajo za spremembo na področju kariere – ponujamo številne priložnosti: dodatno usposabljanje, fleksibilni delovni čas, varstvo otrok, zdravstveni projekt in številne socialne ugodnosti.

Kot del GDPR (Splošna uredba EU o varstvu podatkov) je treba osebne podatke izbrisati, ko je izpolnjen namen te obdelave. Ta namen je izpolnjen takoj, ko je navedeno delovno mesto zasedeno ali preklicano.

Da še vedno lahko hranimo podatke o vašem prijavitelju, je potrebna vaša potrditev. Prosimo vas, da nam pošljete priložen obrazec s podpisano prijavno dokumentacijo.

BKS Bank si je zadala cilj povečati delež žensk na vodstvenih položajih. Zato še posebej pozdravljamo prijavo kandidatk.

Obiščite našo stran na LinkedInu. Veseli bomo vašega "všečka", "delitve" ali komentarja:

Linkedin Logo

Spletna prijava