BKS Bank odprla poslovni enoti v Kranju in na Dunaju

01.10.2018

Z odprtjem dveh novih poslovnih enot regionalna banka nadaljuje svoj trend rasti. Nova zasnova poslovnih enot nudi več varnosti in zaupnosti.

BKS-Bank-Slovenija.jpg

Na sliki: Boštjan Dežman, Herta Stockbauer, Alexander Novak
Foto: Gernot Gleiss

»Ker smo regionalna banka, je za nas izjemno pomembno, da smo blizu svojim strankam. Tisto, kar zares šteje, je strokovno svetovanje, zato vzporedno s svojo spletno ponudbo nadgrajujemo tudi mrežo poslovnih enot,« je povedala Herta Stockbauer, predsednica uprave BKS Bank. Skupaj z novo odprtima poslovnima enotama ima BKS Bank zdaj 63  poslovnih enot, pri čemer je kranjska osma v Sloveniji. Tudi nova poslovna enota na Dunaju je bila odprta danes zjutraj.

Pri gradnji smo upoštevali novo zasnovo poslovalnic. »Naše stranke cenijo odličnost svetovanja. Da bi se ta še okrepila, smo predelali in optimizirali celotno zasnovo poslovalnic,« je povedala predsednica uprave Herta Stockbauer. »Pomemben element vseh novosti je odmik od klasičnih blagajniških okenc. Gotovinsko poslovanje v novih poslovalnicah poteka diskretno v posebnem prostoru. Na novo smo zasnovali tudi samopostrežno območje. Poslovalnice so seveda dostopne brez ovir. Za prijetno počutje poskrbi posebna sprejemnica (lounge) pri vhodu. Za varno hrambo vrednostnih predmetov poskrbimo s sefi za stranke.«  

Odlični svetovalci v Kranju

»Celotni ekipi želim veliko uspeha in prepričan sem, da se bomo s svojo kakovostjo trajno uveljavili tudi v Kranju,« je povedal Boštjan Dežman, vodja BKS Bank v Sloveniji. Vodenje poslovne enote je prevzel izkušeni finančni strokovnjak Beno Lapajne. Za poslovanje s prebivalstvom in podjetji ter za področje vrednostnih papirjev bo skrbelo skupno sedem zaposlenih. Po prevzemu poslov z vrednostnimi papirji 9.000 strank družbe GBD (Gorenjska borznoposredniška družba d. d.) se BKS Bank v Sloveniji uvršča med največje ponudnike storitev na področju vrednostnih papirjev.  

Zgodba o uspehu BKS Bank

Regionalna banka je bila ustanovljena pred 96 leti v Celovcu. Na slovenski trg je vstopila leta 1998. Danes koncern BKS Bank AG zaposluje okrog 1.100 sodelavcev, ki delujejo v 63 poslovnih enotah. V prvem polletju 2018 je bilančna vsota znašala 8,07 milijarde EUR. Glavna podružnica Slovenija je na dan 30. 06. 2018 zabeležila obseg vlog strank, ki niso banke, v vrednosti 921,6 milijona EUR in obseg kreditov v vrednosti 584,1 milijona EUR. Quality Austria je BKS Bank kot trajnostno naravnano banko uvrstila med odlična podjetja, mednarodna bonitetna agencija ISS-oekom research pa ji je za trajnostno delovanje podelila prvorazredni status (Prime).

Atraktivne otvoritvene ponudbe

Za vse prebivalce Gorenjske se obisk v poslovni enoti BKS Bank v Kranju v prvih tednih še posebej izplača. Do konca leta 2018 namreč banka ponuja zelo privlačen Paket dobrodošlice.

BKS Bank, Poslovna enota Kranj

Koroška cesta 5, 4000 Kranj
Telefon: 04 281 52 60
Faks: 04 281 52 70
E-mail: kranj@bksbank.si
Delovni čas: ponedeljek–petek; 8.30–12.00 in 13.15–16.30
www.bksbank.si

Foto 1: Gernot Gleiss, brezplačen dostop
Komentar pod fotografijo: Predsednica uprave BKS Bank Herta Stockbauer (v sredini) se skupaj z Boštjanom Dežmanom, vodjem BKS Bank v Sloveniji, in Alexandrom Novakom, članom uprave BKS Bank, veseli otvoritve dveh novih poslovnih enot BKS Bank.