Prenovljeni aplikaciji za mobilno in spletno poslovanje – MyNet in mBanka 

13.01.2022

Vse uporabnike mobilne in spletne banke BKS Bank obveščamo, da smo za vas prenovili in posodobili aplikaciji mBanka in MyNet. Novi aplikaciji prinašata bogatejšo in sodobnejšo grafično podobo, nove funkcionalnosti in druge izboljšave, ki vam bodo omogočile, da boste na daljavo poslovali še enostavneje, pregledneje in hitreje. Obe prenovljeni aplikaciji bosta za uporabo na voljo že od 22. 1. 2022.

Najpomembnejše novosti:

  • nova podoba mBanke in MyNeta, ki je skladna z nedavno prenovo celostne grafične podobe banke (nove barve, slogan, logotip itd.);
  • nova tehnologija RWD – Responsive Webdesign, ki aplikaciji MyNet omogoča, da se prilagaja napravi, ki jo uporabljate;
  • takojšnje plačilo omogoča plačila v domovini, ki so poravnana v nekaj sekundah;
  • neposreden vpogled v ažurne informacije o prometu in stanju na transakcijskem računu.

Z uvedbo novih aplikacij stari različici prenehata delovati:

  • Ob vstopu v spletno banko se bo odprla različica z novo podobo in novimi funkcionalnostmi. Spletni naslov ostaja enak, prav tako shranjena bližnjica.
  • Za uporabo nove mobilne aplikacije boste morali aplikacijo posodobiti, če nimate nastavljenega samodejnega posodabljanja aplikacij. Pri vstopu v staro različico boste prek obvestila usmerjeni v posodobitev aplikacije.

Za več informacij smo za vas dosegljivi na telefonski številki 01 589 57 00, na spletnem naslovu info@bksbank.si, na naši spletni strani www.bksbank.si in v vseh naših poslovnih enotah.