Slovenija že 30 let na kapitalskem trgu

26.09.2019

Ob omenjeni obletnici je časnik Moje finance organiziral poseben dogodek »Dan D«, BKS Bank pa ga je podprl kot sponzor in največji ponudnik poslov z vrednostnimi papirji v Sloveniji.

Dan D

Od leve proti desni: Marja Milič, Aleš Lokar, Matej Šimnic in Alenka Čok Pangeršič. FOTO: Jure Makovec, Časnik Finance.

Galerija fotografij

V Kristalni palači BTC so se 17. septembra 2019 sestali številni finančni strokovnjaki, ki so se v svojih predstavitvah in razpravi osredotočali na priložnosti in tveganja na kapitalskem trgu. V razpravah je sodelovalo več kot 70 malih vlagateljev, ki so dobili koristne informacije iz prve roke. BKS Bank je zastopal Matej Šimnic, vodja analiz, ki je predstavil svoja stališča o tem, kam in kako vlagati, ko se gospodarstvo ohlaja. 

Trajnostna banka BKS
Cilj vsake naložbe je dolgoročna in pozitivna uspešnost. BSK Bank skupaj s svojimi strankami razvija primerne naložbene strategije, saj se naložbeni cilji in toleranca do tveganja vsakega posameznika razlikujejo. Prava kombinacija obveznic in delnic v portfelju je osnova za uspešno dolgoročno naložbo. Naložbene strategije v BKS Bank pripravljajo v okviru Upravljanja premoženja, produkta, ki povezuje privlačnost in prožnost, ki pripeljeta do zadanega naložbenega cilja.

Več o samem dogodku najdete na spletni strani Mojih financ.