Z brezplačnim BKS Paketom za mlade do novega iPhona

05.10.2023

V BKS Bank se dobro zavedamo, da na mladih svet stoji. Zanje smo zato pripravili nekaj posebnega – brezplačni BKS Paket za mlade, s katerim si lahko do konca leta ob odprtju novega paketnega računa priigrajo še iPhone 15 Pro ali pa ene izmed slušalk AirPods. S paketnim računom bodo mladi lahko raziskovali svet denarnih priložnosti in oblikovali stabilno finančno prihodnost ter stopili na pravo pot do pametnega finančnega upravljanja.

BKS Paket za mlade vsebuje vse sodobne storitve, s katerimi lahko mladi pregledno, učinkovito in hitro poslujejo kjerkoli in kadarkoli. Vključuje odprtje in vodenje računa, izdajo debetne kartice, mesečni izpisek transakcij na računu ter brezplačne dvige gotovine na bančnih avtomatih v Sloveniji in Evropski uniji (valuta evro) z debetno kartico Mastercard. Paket vključuje še brezplačno pristopnino in uporabo spletne banke MyNet in mobilne aplikacije mBanka, pa tudi mobilne aplikacije Flik Pay.  

Za mlade smo v BKS Bank med 9. oktobrom 2023 in 8. januarjem 2024 pripravili nagradno igro. V njej lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki bo v tem času odprla račun BKS Paket za mlade in izpolnila nagradni kupon ter ga v poslovni enoti banke oddala v boben. Glavna nagrada je iPhone 15 Pro, podelili pa bomo še pet parov slušalk AirPods