<h2>BKS Bank: <strong>Dobro operativno poslovanje v prvi polovici leta</strong></h2>

Novice -

BKS Bank: Dobro operativno poslovanje v prvi polovici leta

100 let bližine in odgovornosti: BKS Bank je tudi v svojem jubilejnem letu dobro poslovala v prvi polovici leta in z zadovoljstvom poroča o povečanju bilančne vsote, posojil in vlog strank, ki niso banke. Lastne emisije so prvič presegle milijardo evrov.

Več informacij

Novice -

Sprememba Tarife banke za potrošnike in Tarife banke za izvajanje enkratnih plačilnih transakcij

Obveščamo vas, da s 15. avgustom 2022 spreminjamo Tarifo banke za potrošnike in Tarifo banke za izvajanje enkratnih plačilnih transakcij.

Več informacij

Novice -

Kako se zaščititi pred investicijskimi prevarami

ZBS je v sodelovanju z Evropsko bančno federacijo, Europolom in slovensko policijo pripravila infografike, ki so namenjene ozaveščanju javnosti glede investicijskih prevar s kriptovalutami.

Več informacij

Novice -

Informacije o trajnostnosti in trajnostnih preferencah

Trajnostnost nas spremlja pri vsakodnevnem delovanju in je že dolgo del naše korporativne strategije, tudi na področju trajnostnih naložb.

Več informacij

Novice -

Ukinitev zaračunavanja nadomestila na stanja na transakcijskih računih in nadomestila za vodenje denarnih sredstev stranke na trgovalnem računu oziroma poddepoju stranke za borzno posredovanje

Obveščamo vas, da s 1. avgustom 2022 ukinjamo zaračunavanje nadomestila za vodenje sredstev na transakcijskih računih na dnevna stanja, ki presegajo 0,2 mio EUR in nadomestila za vodenje denarnih sredstev stranke na trgovalnem računu oziroma poddepoju stranke za borzno posredovanje za znesek nad 100.000 EUR.

Več informacij

Novice -

Preklic napovedane spremembe višine obrestnih mer pri vlogah na vpogled in varčevalnih produktih po Sklepu o obrestnih merah za vloge – poslovanje s fizičnimi osebami

Komitente obveščamo, da preklicujemo spremembo višine obrestnih mer pri vlogah na vpogled in varčevalnih produktih po »Sklepu o obrestnih merah za vloge – poslovanje s fizičnimi osebami«, ki smo jo napovedali z datumom veljavnosti 1. 8. 2022.

Več informacij
<h2><strong>Mastercard kartica BKS Bank</strong> prinaša številne nove ugodnosti!</h2>

Novice -

Mastercard kartica BKS Bank prinaša številne nove ugodnosti!

Vabimo vse imetnike kartice BKS Mastercard, da izkoristijo številne ugodnosti, ki jih prinaša plačevanje z debetno ali kreditno kartico izdano pri BKS Bank.

Več informacij
<h2>BKS Bank <strong>praznuje 100 let</strong></h2>

Novice -

BKS Bank praznuje 100 let

BKS Bank je bila ustanovljena leta 1922 v bližnjem Celovcu. Že 100 let je zanesljiv in kompetenten bančni partner svojim strankam, zaposlenim in poslovnim partnerjem. Prva mednarodna širitev banke se je pričela pred 24. leti, in sicer v Slovenijo. »Naša podružnica v Sloveniji se je razvila v naš najpomembnejši trg na tujem. V zadnjih letih smo močno zrasli, dosegli smo vodilni položaj na trgu pri …

Več informacij

Novice -

Sprememba splošnih pogojev poslovanja s plačilnimi karticami Mastercard

Obveščamo vas, da dne 1. 7. 2022 v veljavo stopijo spremenjeni Splošni pogoji poslovanja z debetno kartico Mastercad, Splošni pogoji poslovanja s poslovno debetno kartico Mastercard, Splošni pogoji poslovanja s kreditno kartico Mastercard in Splošni pogoji poslovanja s poslovno kreditno kartico Mastercard.

Več informacij

Novice -

Sprememba Sklepa o obrestnih merah za kredite – poslovanje s fizičnimi osebami

Obveščamo vas, da z 20. 6. 2022 spreminjamo Sklep o obrestnih merah za kredite – poslovanje s fizičnimi osebami.

Več informacij

Kontaktna oseba

Barbara Drganec
BKS Bank AG, Bančna podružnica
M​​​​​arketing
Verovškova ulica 55a
1000 Ljubljana

T: +386 1 589 57 07
E: barbara.drganec@bksbank.si

Petra Ibounig-Eixelsberger

Kontaktna oseba

Mag. Petra Ibounig-Eixelsberger
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-373
E: petra.ibounig@bks.at

Bettina Kugi

Kontaktna oseba

Bettina Kugi
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-115
E: bettina.kugi@bks.at