Blog

Vabljeni k branju o različnih temah iz sveta financ, ki so jih povzeli tudi številni medijih. 

Leider konnte kein passendes Produkt gefunden werden.
Bitte passen Sie Ihre Auswahl an.

DOBRO JE VEDETI

S pravo kombinacijo naložb do lepše prihodnosti

V BKS Bank, ki se ponaša s 100-letno tradicijo, imate na voljo poleg ostalih bančnih storitev tudi različne možnosti varčevanja v vrednostnih papirjih. Izbirate lahko med naložbenim varčevanjem, ki predstavlja kombinacijo naložb v delnice, obveznice, naložbe na denarnem trgu in surovine, ter varčevalnimi produkti, kot so BKS Global, BKS Zdravstvo, BKS Tehnologija, BKS Zlato in BKS Trajnostnost.

DOBRO JE VEDETI

BKS-leasing ponosni partner pri financiranju zelene mobilnosti

Veliko vlogo pri aktivnemu varstvu narave predstavlja tudi prehod na električna in hibridna vozila. Povpraševanje po njih se je v zadnjem času povečalo. Zavedanje, da vsak lahko doda svoj prispevek k bolj zelenemu okolju in čistejši prihodnosti naših otrok, narašča.

DOBRO JE VEDETI

BKS Bank je ena najbolj prijaznih bank za mala podjetja in s. p.-je

Odpirate novo podjetje in ste se odločili za s. p.? Ste mali podjetnik? Na začetku poslovne poti so vsekakor pomembni tudi bančni stroški, ki jih imate ob tem. BKS Bank velja za eno najbolj prijaznih bank pri nas za mala podjetja in s. p.-je. V banki se zavedamo, da je optimizacija stroškov, ko vstopiš na trg in imaš manjše podjetje, še toliko bolj pomembna.

Bitte w??hlen Sie weitere Produkte.
Ab zwei Produkten k??nnen Sie den Vergleich starten.