Blog

DOBRO JE VEDETI

Žepnina od A do Ž

Otroci začenjajo razvijati spretnosti na področju osebnih financ, če jim nudimo prave priložnosti, že v zgodnjem otroštvu. Ključno je, da ob starševskem nadzoru spodbujamo njihovo sposobnost sprejemanja finančnih odločitev.

DOBRO JE VEDETI

Januar – mesec finančnega zdravja: ključni koraki za upravljanje vaših financ

Mesec finančnega zdravja, ki ga vsako leto obeležujemo v januarju, nas usmerja v načrtovanje finančne stabilnosti. Januar je idealen čas za osredotočanje na osebno finančno blaginjo. Prihaja takoj po prazničnem vrvežu, ko pogosto sežemo globlje v denarnico zato je to obdobje odlična priložnost za premislek in načrtovanje osebnih financ.

DOBRO JE VEDETI

BKS Bank je ena najbolj prijaznih bank za mala podjetja in s. p.-je

Odpirate novo podjetje in ste se odločili za s. p.? Ste mali podjetnik? Na začetku poslovne poti so vsekakor pomembni tudi bančni stroški, ki jih imate ob tem. BKS Bank velja za eno najbolj prijaznih bank pri nas za mala podjetja in s. p.-je. V banki se zavedamo, da je optimizacija stroškov, ko vstopiš na trg in imaš manjše podjetje, še toliko bolj pomembna.

DOBRO JE VEDETI

10 nasvetov za varno spletno nakupovanje

Spletno nakupovanje je vedno bolj razširjeno tudi zaradi priročnosti. Splet postaja pester ponudnik možnosti, saj na njem lahko najdete številne izdelke, ugodne cene in dostavo do doma.

DOBRO JE VEDETI

S pravo kombinacijo naložb do lepše prihodnosti

V BKS Bank, ki se ponaša s 100-letno tradicijo, imate na voljo poleg ostalih bančnih storitev tudi različne možnosti varčevanja v vrednostnih papirjih. Izbirate lahko med naložbenim varčevanjem, ki predstavlja kombinacijo naložb v delnice, obveznice, naložbe na denarnem trgu in surovine, ter varčevalnimi produkti, kot so BKS Global, BKS Zdravstvo, BKS Tehnologija, BKS Zlato in BKS Trajnostnost.

DOBRO JE VEDETI

BKS-leasing ponosni partner pri financiranju zelene mobilnosti

Veliko vlogo pri aktivnemu varstvu narave predstavlja tudi prehod na električna in hibridna vozila. Povpraševanje po njih se je v zadnjem času povečalo. Zavedanje, da vsak lahko doda svoj prispevek k bolj zelenemu okolju in čistejši prihodnosti naših otrok, narašča.