Novice -

Merjenje telesne temperature ob vstopu v poslovne prostore BKS Bank

V BKS Bank krepimo varnostne in preventivne ukrepe, povezane s preprečevanjem širjenja novega koronavirusa, zato skladno z vladnim odlokom vsem strankam ob vstopu v poslovne prostore banke merimo telesno temperaturo z brezstičnimi merilniki. Obiskovalce, pri katerih bo izmerjena telesna temperatura povišana, bomo zaprosili, da nemudoma zapustijo poslovne prostore banke.

Več informacij

Novice -

Nasveti za poslovanje z banko v času koronavirusa

Poslovne enote BKS Bank AG, Bančne podružnice ostajajo odprte za vas, a vas kljub temu vljudno prosimo, da jih obiščete le, če je to nujno potrebno. S tem veliko prispevate k varovanju vašega zdravja in zdravja naših zaposlenih.

Več informacij

Novice -

Sprememba Tarife banke za pravne osebe

Obveščamo vas, da 1. avgusta 2020 spreminjamo Tarifo za opravljanje plačilnih storitev pravnih oseb, podjetnikov, zasebnikov in oseb civilnega prava.

Več informacij

Novice -

Uporaba plačilnih kartic na počitnicah v tujini

Objavljamo sporočilo za javnost Združenja bank Slovenije, v katerem najdete nekaj osnovnih nasvetov in priporočil, kako ravnati s plačilnimi karticami na počitnicah v tujini.

Več informacij

Novice -

Sprememba splošnih pogojev za opravljanje plačilnih storitev prek plačilnih računov potrošnikov

Skladno s 96. členom Zakona o plačilnih storitvah in sistemih vas obveščamo, da bomo v BKS Bank AG, Bančni podružnici s 1. septembrom 2020 spremenili Splošne pogoje o opravljanju plačilnih storitev prek plačilnih računov potrošnikov.

Več informacij

Novice -

Uvedba novih brezstičnih debetnih kartic Mastercard za pravne in fizične osebe

Obveščamo vas, da uvajamo nove brezstične debetne kartice Mastercard za pravne in fizične osebe. Nova debetna kartica Mastercard bo v celoti nadomestila kartico Activa Maestro in poslovno kartico Activa Maestro.

Več informacij

Novice -

Obvestilo o podaljšanem poslovnem času in ponovnem odprtju vseh poslovnih enot BKS Bank

Z veseljem vam sporočamo, da s 4. 5. 2020 ponovno odpiramo poslovno enoto Ljubljana Šiška, prav tako pa od tega dne vse poslovne enote BKS Bank poslujejo s polnim delovnim časom.

Več informacij

Novice -

Obvestilo o začasnem zaprtju poslovne enote Ljubljana Šiška

Iz preventivnih ukrepov bo od petka, 10. 4. 2020 do nadaljnjega poslovna enota Ljubljana Šiška zaprta. Če je obisk banke nujen vas vabimo, da se oglasite v poslovni enoti Ljubljana Bežigrad, ki deluje po skrajšanem delovnem času, od 9. do 13. ure.

Več informacij

Novice -

Izvajanje plačilnega prometa med velikonočnimi prazniki

Na veliki petek, 10. aprila 2020 in na velikonočni ponedeljek, 13. aprila 2020, evropski plačilni sistem TARGET2 ne bo posloval, zato banke in hranilnice v državah Evro območja ne bomo izvajale medbančnega plačilnega prometa.

Več informacij

Novice -

Za vstop v poslovne enote BKS Bank je obvezna uporaba zaščitne maske in rokavic

V veljavo je stopil Odlok Vlade RS o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih ter površinah v Republiki Sloveniji in prepovedi gibanja izven občin, ki prinaša tudi spremembe pri poslovanju bank in hranilnic.

Več informacij

Kontaktna oseba

Špela Brezavšček
BKS Bank AG, Bančna podružnica
M​​​​​arketing
Verovškova ulica 55a
1000 Ljubljana

T: +386 1 589 52 23
E: spela.brezavscek@bksbank.si

Petra Ibounig-Eixelsberger

Kontaktna oseba

Mag. Petra Ibounig-Eixelsberger
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-373
E: petra.ibounig@bks.at

Bettina Kugi

Kontaktna oseba

Bettina Kugi
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-115
E: bettina.kugi@bks.at