<h2><strong>Za mala podjetja in s. p.-je</strong> je ena najbolj prijaznih bank BKS Bank </h2>

Novice -

Za mala podjetja in s. p.-je je ena najbolj prijaznih bank BKS Bank 

Odpirate novo podjetje in ste se odločili za s. p.? Ste mali podjetnik? Na začetku poslovne poti so vsekakor pomembni tudi bančni stroški, ki jih imate ob tem. BKS Bank velja za eno najbolj prijaznih bank pri nas za mala podjetja in s. p.-je. V banki se zavedajo, da je optimizacija stroškov, ko vstopiš na trg in imaš manjše podjetje, še toliko bolj pomembna.

Več informacij

Novice -

Stanovanjska jamstvena shema za mlade

Obveščamo vas, da smo dopolnili našo ponudno financiranja s stanovanjskimi krediti z jamstvom Republike Slovenije po Zakonu o stanovanjski jamstveni shemi za mlade.

Več informacij

Novice -

Sprememba Tarife za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe

Obveščamo vas, da s 1. 12. 2022 spreminjamo Tarifo za opravljanje plačilnih storitev za pravne osebe, podjetnike, zasebnike in osebe civilnega prava.

Več informacij

Novice -

Sprememba Tarife banke za potrošnike 

Obveščamo vas, da s 1. 2. 2023 spreminjamo Tarifo banke za potrošnike.

Več informacij
<h2><strong>S pravo kombinacijo naložb</strong> do lepše prihodnosti</h2>

Novice -

S pravo kombinacijo naložb do lepše prihodnosti

V BKS Bank, ki se ponaša s 100-letno tradicijo, imate na voljo poleg ostalih bančnih storitev tudi različne možnosti varčevanja v vrednostnih papirjih. Izbirate lahko med naložbenim varčevanjem, ki predstavlja kombinacijo naložb v delnice, obveznice, naložbe na denarnem trgu in surovine, ter varčevalnimi produkti, kot so BKS Global, BKS Zdravstvo, BKS Tehnologija, BKS Zlato in BKS Trajnostnost. »Z …

Več informacij
<h2>BKS Bank: <strong>Dobro operativno poslovanje v prvi polovici leta</strong></h2>

Novice -

BKS Bank: Dobro operativno poslovanje v prvi polovici leta

100 let bližine in odgovornosti: BKS Bank je tudi v svojem jubilejnem letu dobro poslovala v prvi polovici leta in z zadovoljstvom poroča o povečanju bilančne vsote, posojil in vlog strank, ki niso banke. Lastne emisije so prvič presegle milijardo evrov.

Več informacij

Novice -

Sprememba Tarife banke za potrošnike in Tarife banke za izvajanje enkratnih plačilnih transakcij

Obveščamo vas, da s 15. avgustom 2022 spreminjamo Tarifo banke za potrošnike in Tarifo banke za izvajanje enkratnih plačilnih transakcij.

Več informacij

Novice -

Kako se zaščititi pred investicijskimi prevarami

ZBS je v sodelovanju z Evropsko bančno federacijo, Europolom in slovensko policijo pripravila infografike, ki so namenjene ozaveščanju javnosti glede investicijskih prevar s kriptovalutami.

Več informacij

Novice -

Informacije o trajnostnosti in trajnostnih preferencah

Trajnostnost nas spremlja pri vsakodnevnem delovanju in je že dolgo del naše korporativne strategije, tudi na področju trajnostnih naložb.

Več informacij

Novice -

Ukinitev zaračunavanja nadomestila na stanja na transakcijskih računih in nadomestila za vodenje denarnih sredstev stranke na trgovalnem računu oziroma poddepoju stranke za borzno posredovanje

Obveščamo vas, da s 1. avgustom 2022 ukinjamo zaračunavanje nadomestila za vodenje sredstev na transakcijskih računih na dnevna stanja, ki presegajo 0,2 mio EUR in nadomestila za vodenje denarnih sredstev stranke na trgovalnem računu oziroma poddepoju stranke za borzno posredovanje za znesek nad 100.000 EUR.

Več informacij

Kontaktna oseba

Špela Brezavšček
BKS Bank AG, Bančna podružnica
M​​​​​arketing
Verovškova ulica 55a
1000 Ljubljana

T: +386 1 589 58 23
E: spela.brezavscek@bksbank.si

Bettina Kugi

Kontaktna oseba

Bettina Kugi
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-115
E: bettina.kugi@bks.at