<h2>BKS Bank je v 100. leto poslovanja <strong>vstopila z odličnim rezultatom </strong></h2>

Novice -

BKS Bank je v 100. leto poslovanja vstopila z odličnim rezultatom 

Leta 2021 je BKS Bank dosegla pomembni finančni prelomnici: 10 milijard EUR bilančne vsote in 8 milijard EUR vlog strank, ki niso banke. Letni dobiček v višini 80,8 milijona EUR je lanskega presegel za 8,0 %. Tudi v Sloveniji ima BKS Bank za seboj dobro poslovno leto. Zaradi vojne v Ukrajini pa je pogled v jubilejno leto le zadržano optimističen.

Več informacij

Novice -

Doslednejše potrjevanje kartičnih spletnih plačil s 3. majem 2022

S 3. majem 2022 se uvaja doslednejše potrjevanje kartičnih spletnih plačil, zato je zelo pomembno, da si za nemoteno spletno nakupovanje s plačilnimi karticami na pametni telefon pravočasno naložite mobilno aplikacijo Rekono OnePass ali aktivirate alternativno rešitev Rekono SMS OTP.

Več informacij

Novice -

Izvajanje plačil med velikonočnimi prazniki 

Evropski plačilni sistem TARGET2 na veliki petek, 15. aprila 2022, in na velikonočni ponedeljek, 18. aprila 2022, ne bo posloval, zato banke in hranilnice v državah Evro območja ne bodo izvajale medbančnega plačilnega prometa.

Več informacij

Novice -

Začasno omejeno poslovanje Sberbank in informacije za vlagatelje

Sankcije proti Rusiji zaradi vojaške agresije nad Ukrajino se že odražajo tudi v bančnem sistemu, banke z ruskim lastništvom v Evropi se soočajo z zmanjšanim zaupanjem.

Več informacij

Novice -

Zaznano povečano število lažnih SMS sporočil

Javnost obveščamo, da članice Združenja bank Slovenije, banke in hranilnice, v zadnjih dneh beležijo povečano število lažnih SMS sporočil, ki jih prejemajo stranke.

Več informacij

Novice -

Uvajamo elektronsko obveščanje pri poslovanju z vrednostnimi papirji 

Spoštovani imetniki vrednostnih papirjev, obveščamo vas, da s 1. 4. 2022 prehajamo na elektronski način obveščanja, ki je varen, trajnostno naravnan in cenovno ugoden.

Več informacij

Novice -

Zaznani novi poskusi spletnih prevar

Banke in hranilnice, članice Združenja bank Slovenije, v zadnjem času opažajo porast poskusov spletnih prevar, predvsem t. i. phishinga (spletno ribarjenje).

Več informacij
<h2><strong>Lažna</strong> elektronska sporočila</h2>

Novice -

Lažna elektronska sporočila

Zaznali smo primere lažnih elektronskih sporočil, ki jih domnevno pošilja BKS Bank AG, Bančna podružnica in lahko vsebujejo priponke s škodljivo vsebino (virus).

Več informacij

Novice -

Prenovljeni aplikaciji za mobilno in spletno poslovanje – MyNet in mBanka 

Vse uporabnike mobilne in spletne banke BKS Bank obveščamo, da smo za vas prenovili in posodobili aplikaciji mBanka in MyNet. Novi aplikaciji prinašata bogatejšo in sodobnejšo grafično podobo, nove funkcionalnosti in druge izboljšave, ki vam bodo omogočile, da boste na daljavo poslovali še enostavneje, pregledneje in hitreje. Obe prenovljeni aplikaciji bosta za uporabo na voljo že od 22. 1. 2022.

Več informacij

Novice -

Sprememba poslovnega časa poslovnih enot BKS Bank

Obveščamo vas, da spreminjamo poslovni čas vseh poslovnih enot BKS Bank v Slovenji. Od 1. februarja 2022 bodo vse poslovne enote imele enoten poslovni čas.

Več informacij

Kontaktna oseba

Špela Brezavšček
BKS Bank AG, Bančna podružnica
M​​​​​arketing
Verovškova ulica 55a
1000 Ljubljana

T: +386 1 589 58 23
E: spela.brezavscek@bksbank.si

Bettina Kugi

Kontaktna oseba

Bettina Kugi
BKS Bank AG
Stiki z javnostjo
St. Veiter Ring 43
9020 Celovec

T: +43 463 5858-115
E: bettina.kugi@bks.at