Informacije o koronavirusu

Poslovne enote BKS Bank AG, Bančne podružnice ostajajo odprte za vas, a vas kljub temu vljudno prosimo, da jih obiščete le, če je to nujno potrebno. S tem veliko prispevate k varovanju vašega zdravja in zdravja naših zaposlenih.

Skladno z veljavnimi predpisi RS je za vse delavce in uporabnike storitev obvezno izpolnjevanje pogoja PCT (prebolel, cepljen, testiran).

BKS Bank ima zelo širok nabor digitalnih storitev, ki vam omogočajo bančno poslovanje iz udobja svojega doma. Te storitve so spletna banka MyNet in BizzNet ter mobilna banka mBanka, spletna trgovalna postaja MyBroker in mobilna trgovalna postaja mBroker.  

Do gotovine prosim dostopajte preko bankomatov, vseeno pa vam svetujemo da plačujete brezstično s plačilnimi karticami.

O aktualnih ukrepih vas bomo sproti obveščali v Novicah.

Najlepša hvala za razumevanje!

Odlog plačila kredita

Na podlagi Zakona o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev (ZIUOPOK) lahko stranke, ki ne morejo redno poravnavati svojih kreditnih obveznosti zaradi posledic epidemije COVID-19, zaprosijo za odlog odplačila kredita.


V BKS Bank AG, Bančna podružnica, smo v ta namen za naše stranke pripravili nekaj koristnih pojasnil in usmeritev za primere, ko začasno ni moč  poravnati kreditnih obveznosti zaradi posledic epidemije COVID-19. Za več informacij kliknite tukaj.

Asset Publisher

Kontaktni center
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 00
Pon.–pet.: 8.–17. ure

Kartično poslovanje
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 45
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Poslovanje s spletno banko
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 45
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Asset Publisher

Oddaja borznih naročil
E: narocilavp@bksbank.si
+386 1 589 09 85
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Oddaja borznih naročil za tuje trge
E: narocilavp@bksbank.si
+386 1 589 58 33
Pon.–pet.: 16.–22. ure

Skrbništvo strank
E: vrednostnipapirji@bksbank.si
+386 1 589 57 00
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Upravljanje premoženja
E: up@bksbank.si
+386 1 589 09 86
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Internet Banking

MyNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, poenostavi in poceni vaše poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

mBanka

mBanka

Uporabniki spletne banke MyNet imate banko vedno pri roki. Varno in enostavno lahko poslujete tudi prek mobilne aplikacije mBanka.

MyBroker

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih računov lahko dostopate povsod, kjer je mogoč dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

BizzNet Businessman window

BizzNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev iz vaše pisarne, poenostavi in poceni poslovanje z banko. Poslovne finance lahko urejate hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo elektronske, spletne ali mobilne banke.

Flik Pay

Čisti računi v nekaj sekundah. Flik Pay je sodoben način plačil in nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Z mobilno aplikacijo Flik Pay sedaj lahko plačujete tudi na prodajnih mestih Spar in Interspar po Sloveniji!