Informacije o koronavirusu

Veselimo se vašega obiska v poslovalnicah BKS Bank AG, Bančne podružnice, a vas kljub temu vljudno prosimo, da jih obiščete le, če ste zdravi in pri obisku pravilno nosite zaščitno masko. S tem veliko prispevate k varovanju vašega zdravja in zdravja naših zaposlenih.

Naši zaposleni so še vedno dosegljivi po telefonu, hkrati ima BKS Bank ima zelo širok nabor digitalnih storitev, ki vam omogočajo bančno poslovanje iz udobja svojega doma. Te storitve so spletna banka MyNet in BizzNet ter mobilna banka mBanka, spletna trgovalna postaja MyBroker in mobilna trgovalna postaja mBroker.  

Predlagamo vam, da do gotovine še vedno dostopate prek bankomatov ter da pri plačevanju uporabljate brezstično plačevanje s plačilnimi karticami.

O morebitnih ukrepih vas bomo sproti obveščali v Novicah.

Najlepša hvala za razumevanje!

Odlog plačila kredita

Na podlagi Zakona o interventnem ukrepu odloga plačila obveznosti kreditojemalcev (ZIUOPOK) lahko stranke, ki ne morejo redno poravnavati svojih kreditnih obveznosti zaradi posledic epidemije COVID-19, zaprosijo za odlog odplačila kredita.


V BKS Bank AG, Bančna podružnica, smo v ta namen za naše stranke pripravili nekaj koristnih pojasnil in usmeritev za primere, ko začasno ni moč  poravnati kreditnih obveznosti zaradi posledic epidemije COVID-19. Za več informacij kliknite tukaj.

Pomoč uporabnikom

Kontaktni center
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 00
Pon.–pet.: 8.–17. ure

Kartično poslovanje
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 45
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Poslovanje s spletno banko
Fizične in pravne osebe
+386 1 589 57 45
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Poslovanje s finančnimi instrumenti

Oddaja borznih naročil
E: trgovanje@bksbank.si
+386 1 589 09 85
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Oddaja borznih naročil za tuje trge
E: trgovanje@bksbank.si
+386 1 589 58 33
Pon.–pet.: 16.–22. ure

Skrbništvo strank
E: vrednostnipapirji@bksbank.si
+386 1 589 57 00
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Upravljanje premoženja
E: up@bksbank.si
+386 1 589 09 86
Pon.–pet.: 8.–16. ure

Internet Banking

MyNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, poenostavi in poceni vaše poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

mBanka

mBanka

Uporabniki spletne banke MyNet imate banko vedno pri roki. Varno in enostavno lahko poslujete tudi prek mobilne aplikacije mBanka.

MyBroker

MyBroker

S spletno aplikacijo MyBroker trgujte vsak dan, 24 ur na dan! Do svojih računov lahko dostopate povsod, kjer je mogoč dostop do svetovnega spleta.

mBroker

Z novo mobilno aplikacijo mBroker so vsi svetovni trgi na vaši dlani.

BizzNet Businessman window

BizzNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev iz vaše pisarne, poenostavi in poceni poslovanje z banko. Poslovne finance lahko urejate hitro in preprosto, kjerkoli in kadarkoli, z uporabo elektronske, spletne ali mobilne banke.

Flik Pay

Čisti računi v nekaj sekundah. Flik Pay je sodoben način plačil in nakazil med uporabniki različnih bank v Sloveniji. Z mobilno aplikacijo Flik Pay sedaj lahko plačujete tudi na prodajnih mestih po Sloveniji!