Plačilne kartice

Po svetu brez gotovine s plačilnimi karticami BKS Bank.

Poslovna debetna MasterCard

Nova poslovna brezstična debetna kartica MasterCard predstavlja popolno evolucijo poslovne kartice Maestro. Z njo lahko plačujete v tujini ali doma, na POS-terminalih in tudi prek spleta.

Poslovna kreditna MasterCard

Poslovna kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje, ki v podjetjih nadomešča poslovanje z gotovino in naročilnicami.

SERVICE

Varno potrjevanje spletnih nakupov s plačilnimi karticami

S 1. januarjem 2021 pri kartičnih plačilnih transakcijah z vsemi plačilnimi karticami fizičnih in pravnih oseb uvajamo t. i. močno avtentikacijo (SCA). Potrjevanje z uporabo močne avtentikacije imetnikom kartic omogočamo z uporabo storitev Rekono. Naložite si mobilno aplikacijo Rekono OnePass, ki je na voljo za mobilne naprave Android in iOS in plačujte varno.

Varnostni SMS

Vklopite storitev Varnostni SMS in si zagotovite nadzor nad vsako svojo transakcijo na svoji plačilni kartici.

SERVICE

SISBIZ

Elektronski informacijski sistem izmenjave podatkov in informacij o zadolženosti poslovnih subjektov, ki članom sistema omogoča dostop do individualiziranih podatkov o zadolženosti posameznega poslovnega subjekta, za namene, ki jih določa prvi odstavek 21. člena ZCKR.

SERVICE

MasterCard SecureCode

Najsodobnejši varnostni mehanizem pri spletnem plačevanju s plačilnimi karticami zagotavlja večjo varnost pri spletnih nakupih in zmanjšuje možnost zlorab.