Zamenjava banke

Niste zadovoljni s svojo banko? Pridite k nam!

  • Prihranite čas in denar
  • Hitro in preprosto zamenjajte banko
  • Pomagali vam bomo izpolniti dokumentacijo
  • V vašem imenu bomo vodili postopek zamenjave banke
  • Izkoristite dodatne ugodnosti
Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

Če želite zamenjati banko in postati stranka BKS Bank AG, Bančne podružnice, obiščite eno izmed naših poslovalnic. S seboj imejte veljaven osebni dokument in davčno številko. 

Skladno s postopki za zamenjavo transakcijskega računa vas bomo ob odprtju računa podrobno seznanili s splošnimi pogoji poslovanja in postopkom zamenjave ter vam pomagali urediti vse potrebno.

Na podlagi izpolnjenega pooblastila stranke za zamenjavo plačilnega računa znotraj države bomo lahko postopek zamenjave v vašem imenu vodili mi. Vaša naloga je, da v prejšnji banki končate poslovanje tako, da poravnate vse obveznosti in vrnete kartice. Prejšnja banka bo po končanem postopku zaprla račun in v skladu z vašo zahtevo prenesla sredstva na vaš novi transakcijski račun, odprt pri BKS Bank.

Več informacij najdete v dokumentu Informacije o postopku zamenjave transakcijskega računa v rubriki Pripomočki in obrazci.  

BKS Bank AG, Bančna podružnica, je članica Zveze Bank Slovenije (ZBS) in se zavezuje upoštevati Pravila in postopke za zamenjavo banke, ki jih je pripravila ZBS.

Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

Internet Banking

MyNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, poenostavi in poceni vaše poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

Kreditna Mastercard

Kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje.

BKS Naložbe

Izbirate lahko med kar sedmimi atraktivnimi oblikami plemenitenja premoženja, ki vam omogočajo izkoristiti prednosti varčevanja na kapitalskih trgih.