SEPA

  • Negotovinska plačila znotraj evroobmočja
  • Enostavno, učinkovito in varno
  • Območje SEPA vključuje 40 držav in področij
Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

SEPA (Single Euro Payments Area) je enotno območje plačil v evrih, v katerem lahko potrošniki, poslovni subjekti in drugi uporabniki plačilnih storitev pri ponudnikih plačilnih storitev plačujejo in prejemajo plačila v evrih pod enakimi osnovnimi pogoji, z enakimi pravicami in obveznostmi ne glede na to, ali se takšno plačilo opravlja znotraj posamezne države ali med državami območja SEPA.

Več informacij SEPA Slovenija

Geografsko območje SEPA sestavlja več evropskih držav, vključno z državami, ki niso del del evrskega območja ali Evropske unije.

S klikom na spodnji gumb si oglejte enotno območje plačil v evrih (SEPA).

Interaktivni zemljevid držav

Dogovorite se za sestanek

Kontaktni center Pon.–pet.: 8.–16. ure

+386 1 589 57 00

Pišite nam

info@bksbank.si

BKS Naložbe

Izbirate lahko med kar sedmimi atraktivnimi oblikami plemenitenja premoženja, ki vam omogočajo izkoristiti prednosti varčevanja na kapitalskih trgih.

Internet Banking

MyNet

Najsodobnejši način opravljanja bančnih storitev od doma, poenostavi in poceni vaše poslovanje z banko. Prek spletne banke hitro in preprosto urejate svoje finance kadarkoli.

Kreditna Mastercard

Kreditna kartica Mastercard je mednarodna plačilna kartica z odloženim plačilom, ki svojim uporabnikom omogoča preprosto, pregledno in varno brezgotovinsko poslovanje.